Handelsbetingelser

Købsbetingelser

Sikker betaling

Når du betaler på LastTouch.dk foregår det via en krypteret forbindelse, der er godkendt af PBS. Du kan betale med Dankort, Visa, Visa Electron eller Mastercard.

Alle transaktioner på lasttouch.dk er gebyrfrie.

Fragt og Levering

Fragt koster 500 kroner ved både leje og køb af malerier – både ved afhentning og levering af malerier.

Det er naturligvis også muligt at afhente malerierne hos os i Århus efter aftale – på den måde vil du slippe for at betale fragt.

60 dages fortrydelsesret

Vi ved, det kan være svært at beslutte på få dage, om man kan lide et maleri eller ej. Derfor yder vi hele 60 dages fortrydelsesret, så du har god tid til at vurdere, om maleriet passer til dit hjem.

Abonnementet

Når du starter et abonnement hos Last Touch, får du en kvittering tilsendt ordrebekræftelsen på mail samt efterfølgende betalings mails hver måned. Det er ingen bindingsperiode, men ved opsigelse kræver vi et afhentningsgebyr på 500 kroner, hvis du ikke selv afleverer/sender til vores adresse i Århus.

Sikker og problemfri betaling

Du betaler sikkert og nemt via dit betalingskort – Du kan altid skifte betalingskort og/eller afbestille det inde under din konto.

Såfremt anmodningen om betaling for det månedlige beløb bliver afvist, vil du pr. email modtage flere opfordringer til at rette disse kreditkortoplysninger på medlemssiden. Dette gøres altså nemt og smertefrit inde på din konto side.

Opsigelse

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement inde på din brugerkonto side eller sende en mail til post@lasttouch.dk.

Du vil herefter ikke blive trukket hver måned på dit kreditkort og en aftaledag i forhold til hentning eller forsendelse af maleriet vil blive aftalt.

Du kan vælge mellem følgende tre muligheder ved returnering:
– at aflevere maleriet selv efter aftale på Brendstrupvej 90 8200 Århus N.
– sende maleriet til samme adresse (evt. skade ved fragt er dit ansvar).
– Lade os afhente mod et afhentningsgebyr på 500 kroner inkl. moms.

Ingen bindingsperiode

Lejeaftalen kan opsiges uden varsel. Dvs. der er ingen bindingsperiode på vores malerier.

Opsiger lejer lejeaftalen, må lejer enten selv fragte maleriet til Last Touch eller betale Last Touch 500 kr. for afhentning. Det samme gælder, hvis lejer ønsker at bytte malerier.

Malerier skal returneres i original emballage eller ny emballage, som svarer til det.

Både for private og virksomheder

Både private og virksomheder kan leje malerier hos Last Touch. Der er ikke krav for, hvor mange malerier man skal leje. Dvs. det er muligt både at leje 1 maleri eller leje 100 malerier.

Ved skade på maleri

Hvis det pågældende maleri(er) bliver beskadiget i lejeperioden er du forpligtet til økonomisk at erstatte skaden afhængig af dens omfang. Last Touch bestemmer erstat­ningens størrelse på baggrund af en ny prisvurdering.

Er skaden sket i transporten, skal du naturligvis ikke betale noget.

Ejerskab

Når du lejer malerier har Last Touch stadig det fulde ejerskab over de pågældende malerier