Endnu en dansk kunstner: Khaled Moussa

Abonner på vores RSS feed

10-11-2008

Last Touch starter samarbejder med endnu en spændende dansk kunstner.

Khaled Moussa er autodidakt kunstner, palæstinenser født i Libanon 1974 og har været i Danmark siden 1985. Hans interesse for kunst og kreative evner har altid eksisteret. Han har tegnet og malet siden han var 6 år gammel. I dag er han 35 år og de sidste ca. 7 år har han arbejdet seriøst med kunsten, og har nu mest fokus på maleriet.

Khaled maler med olie og akryl og blander gerne teknikker og materialer. Han kan godt lide at bryde grænser og prøve kræfter med nye kreative teknikker. Hans værker spænder vidt i både farvevalg og motiver. Khaled er mest til de varme sandfarver men inviterer også alle de andre glade farver ind. Han maler ud fra følelser, tanker, stemning, hverdagen eller bare en fjollet idé.

For det meste prøver han at lade penslen og farverne bestemme motivet på kunstværket selv om det kan være svært, fordi der efterhånden kommer mange idéer og tanker nedkanaliseret oppefra eller fra ”nowhere”. Khaled betragter det som en del af kunsten, og forsvinder bort i kunstens univers hvor han finder indre ro ved at male og hvor han kan være fri for grænser. Som han siger er det er ofte her et virkelig smukt kunstværk bliver til.

Khaled's malerier kommer på hjemmesiden i slutningen af oktober.

Læs flere nyheder

Gå tilbage

 
Dankort
Visa
Visa Electron
Mastercard
Dinners Club
Last Touch  |  Brendstrupvej 90  |  8200 Århus N  |  Tlf. 70270754  |  CVR: 35197567  |