Nye funktioner i webshoppen

Abonner på vores RSS feed

13-09-2009

Vi har den seneste tid implementeret flere nye funktioner her i webshoppen, som gerne skal gøre den samlede oplevelse af websitet endnu bedre.

Kommentarer på nyheder
Det er nu muligt at skrive kommentarer til vores nyheder. Har du et spørgsmål, eller har du blot lyst til at kommentere den enkelte nyhed, så skal du blot udfylde kommentarboksen nederst på siden. På den måde kommer vores nyhedsspalte her til nærmest at fungere som en webblog, hvor det interaktive element kommer i højsædet.

Vi håber, I vil benytte jer af især denne funktion, da det giver en fantastisk mulighed for direkte kommunikation, hvor I bl.a. kan få besvaret mange spørgsmål med det samme.

RSS feed
Du kan nu abonnere på nyhederne her på LastTouch.dk vha. RSS feed. De såkaldte rss readers som f.eks. Google Reader, som let og simpelt kan administrere dine RSS feeds, bliver mere og mere populære. Derfor skal det naturligvis også være muligt, at få vores nyheder via RSS feed.

Søgning på malerier
For en uges tid siden implementerede vi mulighed for på forsiden direkte at søge i vores malerier. Vi har efterhånden over 500 malerier i mange forskellige genrer og stilarter. På den baggrund er vi flere gange blevet opfordret af jer kunder til at lave en søgefunktion, så man kan filtrere malerierne. Vi sætter stor pris på, når I giver os feedback, og giver jer derfor mulighed for nu at søge på pris, størrelse, serie, ramme og udlejningsstatus.

Læs flere nyheder

Gå tilbage

 
Dankort
Visa
Visa Electron
Mastercard
Dinners Club
Last Touch  |  Brendstrupvej 90  |  8200 Århus N  |  Tlf. 70270754  |  CVR: 35197567  |