Gratis Fragt

Vi fragter alle vores malerier gratis! Uanset om vi sender maleriet til dig med GLS eller selv kører ud med det. Du kan også hente det i vores galleri i Holstebro

Stort Udvalg

Vi har et stort udvalg af unik kunst, hvor du med garanti kan finde et du kan lide.

60 dages fortrydelsesret

Som noget helt ekstraordinært har vi, her hos Last Touch, 60 dages fortrydelsesret.

Leje

Som noget helt unikt, har du mulighed for at leje dit billede fra helt ned til 50,- / måned her hos Last Touch.

Se alle vores unikke malerier online

Hos Last Touch har vi solgt unikke malerier lige siden 2007. Vi råder over malerier/kollektioner fra især kinesiske og danske kunstnere, som hentes hjem ved vores årlige ind- og udenlandske rejser. I dag råder vi over +1200 unikke malerier, hvilket gør os til et af danmarks største online gallerier i ren volume. Vi har et showroom på 400 m2 i Holstebro, hvor du er velkommen til at kigge forbi, inden du køber eller lejer et maleri.

Udvalgte Malerier

Aftensol

 • Størrelse: 120x80
 • Kunstner: W Arrion
 • Maleri nr.: 1742
 • Levering: 27-28. Oktober
125,00 DKK2.800,00 DKK

Beauty

 • Størrelse: 150x90
 • Kunstner: Heidi Bonde
 • Maleri nr.: 6532
 • Levering: 27-28. Oktober
125,00 DKK5.100,00 DKK

Dream

 • Størrelse: 150x90
 • Kunstner: Heidi Bonde
 • Maleri nr.: 6533
 • Levering: 27-28. Oktober
125,00 DKK5.000,00 DKK
Last Touch Galleri Lager

Alverdens malerier

LAD LAST TOUCH DEKORERE DINE VÆGGE

Hos Last Touch galleri bestemmer du helt selv om du vil leje eller købe malerierne. Du kan endda leje malerierne fra helt ned til 50,- om måneden og skifte dem ud som du har lyst til. Det gælder malerier fra hele verden, som udelukkende findes her hos Last Touch. Vi garanterer altså, at du ikke finder dit nye maleri andre steder end lige her.

Se de nyeste malerier direkte i din indbakke

Et udvalg af unikke malerier til salg hos Last Touch

Hos Last Touch besidder vi ikke to af de samme malerier – Alt hvad du køber hos dette online galleri er 100% unikt. På denne måde er du sikker på, at ingen andre i verden har netop dit maleri. Vi råder over en masse forskellige stilarter, som alle har sin ret hos den rette person – Der er blandt andet abstrakte malerier, street art malerier, malerier til børn og kvindelige motiver. Du finder helt sikkert en stilart til dit hjem eller din virksomhed.

Køb billige malerier med kvalitet

Alle skal have råd til malerier, der udsmykker ens hjem på den mest naturlige og skønne måde.

Hos Last Touch arbejder vi netop ud fra princippet; at vores sortiment skal bestå af unikke værker i høj kvalitet, der er lavet af professionelle kunstnere, men som stadig er til skarpe priser.

Online galleri med fordele til dig

Last Touch er et online galleri uden fysisk butik, men derimod salg via lager. Dette giver udelukkende fordele til dig, da vi kan levere de billigste priser på malerier. Da vi sparer penge på personale, husleje m.v. Dette betyder dog ikke, at vi sparer på, at du som kunde kan komme og se malerierne fysisk. Dette gøres i vores 400 m2 showroom i Holstebro, hvor du altid er velkommen til at besøge efter aftale, hvor du kan se dit nye maleri og få kyndig råd og vejledning samtidig.