Billige malerier

Stort udvalg af over 1.000 billige malerier af diverse internationale og danske kunstnere. Som noget helt ekstraordinært kan du også leje dine malerier

Gratis Fragt

Gratis fragt på alle malerier. Det er uanset, om vi sender malerierne med GLS eller selv leverer

Stort udvalg

Vi har et stort udvalg af unik kunst, hvor du med garanti kan finde et du kan lide

Unika kunst

Vi har kun unika kunst hos Last Touch. Derfor finder du ikke malerierne andre steder.

Leje

Her har du en unik mulighed for at leje din nye kunst fra helt ned til 50,- / måned

Over 1000 billige malerier

Leder du efter moderne og billige malerier, så er du kommet til det rigtige online kunstgalleri. Vi har over 1000 billige malerier til salg fra 300 kr. – 9000 kr. fra både kinesiske og danske kunstner.

Vi sælger malerier, som alle har penge til, og udvalget spænder bl.a. over akryl malerier, danske kunstner malerier, abstrakte malerier, malerier velegnet til gaver (f.eks. bryllupsgave), store kunstmalerierstreet art malerier, manga malerier, moderne malerier mf.

Vi yder altid to måneders fuld fortrydelsesret. Dvs. køber du et maleri, som alligevel ikke helt passer til farverne og indretningen i stuen, så kan du blot sende eller aflevere det tilbage – uden beregning.

Billigt maleri hængende på væggen

Køb billige malerier

Alle skal have råd til et maleri, hvilket er hovedårsagen til, at vi hos Last Touch, kun har billige malerier alle har råd til. Dette betyder selvfølgelig ikke, at malerierne ikke er top klasse i materialer og tankerne bag fra kunstnerne. Det betyder ganske enkelt, at vi køber ind i store mængder hos kunstnerne, så vi får det til billigere penge. Dette skal selvfølgelig komme dig til gode, og derfor tilbyder vi unika kunsten til langt lavere priser end du ser mange andre steder (hvor kunsten også er unik, og ikke bare kopier).

Alle vores billige malerier, selvom de variere i prisen, er malet af kunstnere fra både asien, Danmark og resten af verden, som alle sammen maler fuld tid og har masser af års erfaring i at male. Tag gerne et kig rundt og se, om der ikke er nogle billige malerier der kunne se flot ud i dit hjem. Selv vores store malerier findes utrolig billige.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.