Leje af kunst København

Vil du leje kunst eller malerier i København? Så brug Last Touch.

Vi leverer selv dine nye malerier i egen vogn (eller med specialfragt, hvis det haster). Og hos os kan du desuden træffe aftale om at vi løbende kommer forbi din virksomhed eller privatbolig og skifter dine lejede billeder kvit og frit.

Bliver du særligt vild med et lejet maleri har du naturligvis forkøbsret på det, så du kan sikre dig evigt ejerskab. Eller måske har du gæster i huset, som gerne vil købe billedet – alt er muligt.

Galleri Last Touch i København

Vi har desværre ikke et fysisk galleri i København. Men vi kommer ca. hver 14. dag til København med malerier til vores kunder.

På denne tur tager vi gerne malerier med til jeres virksomhed eller private hjem, så I kan se dem i virkeligheden. Dette gør vi uden beregning for alle kunder. Beslutter du dig så for at ville leje et maleri af os, får du det udleveret med det samme – eller også tager vi det blot med igen.

Ca. 50 procent af alle vores kunder kommer fra Københavns-området, og vores malerier bliver i stor stil brugt både af virksomheder og private med enten leasingaftaler eller køb.

Leasing af kunst i København miljø

Udsnit af vores store galleri

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.