Malerier til salg i Århus

Er du kommet for at købe flotte og billige unikke malerier i Århus, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Som firma, har vi base i Århus og har siden år 2007 leveret flotte malerier til indbyggerne i Århus. Kig ind i vores galleri, hvor du med garanti kan finde et kunstværk, der passer ind i dit hjem. Vi råder over både store, som små malerier af diverse dygtige kunstnere i stilarter som abstrakt kunst, street art og malerier til børn.

Se et udsnit af vores malerier fra Århus

Det siger kunderne om Last Touch i Århus

Anders Nilsson omkring malerier i Århus

Et moderigtigt hjem er næsten umuligt, imens man er på SU

Ønsket om et moderigtigt hjem kan tit være svært at få til at stemme overens med en SU. Derfor var Last Touch det rigtige valg for mig, da jeg skulle finde kunst til min lejlighed – jeg har i dag fået flot kunst, til en overkommelig pris. Samtidig synes jeg Last Touchs velgørenhed, til fattige familier i Kina er en god sag.

Anders Nilsson
Århus N

Rasmus Bech omkring malerier i Århus

Kan anbefale hvis man elsker nytænkende kunst

Last Touch er et forgangsfirma. Det er et koncept, som man som student kun kan bifalde. Jeg har fået to smukke malerier til en lav pris, og det er lige det, som jeg har behov for.

Billederne er noget helt specielt. De er fulde af farver og energi, og de er med til at skabe glæde i min ellers lidt kedelige lejlighed med normale hvide væge.

Motiverne med instrumenterne er med til at skabe billeder af den verden, jeg godt kan lide være i – musikkens. Jeg har aldrig rigtig været interesseret i kunst, men Last Touch har været med til at åbne mine øjne for, at billeder til vægen godt kan være flotte på en moderne måde uden at koste en bondegård.

Som ung kan det være vanskeligt at se, hvordan man kan få penge til at gøre noget for andre, men her synes jeg, at Last Touchs koncept er meget interessant. Som studerende har du ikke for mange penge selv, og jeg vil også gerne, at mit hjem er pænt, og det kan godt komme til at gå udover medmenneskeligheden, når det gælder økonomi. Hos Last Touch får man begge dele, og det er også derfor, at jeg har valgt at købe mine malerier fra Last Touch. Jeg vil gerne have noget flot til mit hjem, og jeg vil gerne gøre noget for andre, og derfor kan jeg kun anbefale, at man bruger Last Touch, hvis man elsker nytænkende kunst, som er til glæde for dig selv og din næste.

Rasmus Bech
Århus, Skejby

Street art kraftværk

En cool hjemmeside og ikke mindst en god idé

Først og fremmest passer designet rigtig fint til indholdet på siden (der i øvrigt er nem at navigere imellem). I forhold til selve indholdet, så ville det være lækkert mere flere malerier – specielt i kategorien street art. Alt i alt en cool hjemmeside og ikke mindst en god idé!

René Sørensen
Århus C

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.