Købsbetingelser

Sikker betaling

Når du betaler på LastTouch.dk foregår det via en krypteret forbindelse, der er godkendt af PBS. Du kan betale med Dankort, Visa, Visa Electron eller Mastercard.

Alle transaktioner på lasttouch.dk er gebyrfrie.

Gratis fragt

Fragten er gratis uanset, hvor mange eller store malerier du bestiller. Der kan dog være specielle tilfælde, hvor store malerier skal fragtes til ydre områder, hvor der vil være en fragtafgift eller vi simpelthen ikke kan køre ud. Læs mere under levering

Levering

Malerier under en meter i bredden og højden sender vi med Post Danmark eller GLS indenfor 5-7 dage. Vi pakker selvfølgelig malerierne godt ind, så de ikke tager skade i transporten.

Malerier som er større end 100×100 cm er imidlertid svære at pakke sikkert ind, hvorfor de leveres af os selv således de ikke tager skade som følge af transporten. Vi kører ud med de store malerier én gang om måneden.

De store malerier er også gratis at få leveret ud, såfremt det skal afleveres inden for vores hovedrute (se ruten her). Hvis du bestiller et stort maleri og vil have det leveret et sted, som afviger væsentligt fra vores rute, så vil der komme et fragtgebyr på 350 kr. Ring til os på 70270754 eller skriv på post@lasttouch.dk, hvis du er i tvivl.

Eksisterende kunder som vil udskifte malerier, de lejer i forvejen, må også betale et mindre fragtgebyr for levering af de nye malerier afhængig af maleriernes størrelse og din grafiske placering. Kontakt os, hvis du vil vide mere angående prisen for dette.

Det er naturligvis også muligt at afhente malerierne hos os i Holstebro.

60 dages fortrydelsesret

Vi ved, det kan være svært at beslutte på få dage, om man kan lide et maleri eller ej. Derfor yder vi hele 60 dages fortrydelsesret, så du har god tid til at vurdere, om maleriet passer til dit hjem.

Lejebetingelser

Både for private og virksomheder

Både private og virksomheder kan leje malerier hos Last Touch. Der er ikke krav for, hvor mange malerier man skal leje. Dvs. det er muligt både at leje 1 maleri eller leje 100 malerier.

Sikker og problemfri betaling

Last Touch sender et girokort hvert måned til lejer. Du kan alternativt tilmelde betalingen til Betalingsservice, således fremtidige betalinger foregår automatisk.

Ingen bindingsperiode

Lejeaftalen kan opsiges uden varsel. Dvs. der er ingen bindingsperiode på vores malerier.

Opsiger lejer lejeaftalen, må lejer enten selv fragte maleriet til Last Touch eller betale Last Touch 350 kr. for afhentning. Det samme gælder, hvis lejer ønsker at bytte malerier.

Malerier skal returneres i original emballage eller ny emballage som svarer til det.

Gratis fragt

Fragten er gratis uanset, hvor mange eller store malerier du bestiller. Der kan dog være specielle tilfælde, hvor store malerier skal fragtes til ydre områder, hvor der vil være en fragtafgift eller vi simpelthen ikke kan køre ud.

Levering

Malerier under en meter i bredden og højden sender vi med Post Danmark eller GLS indenfor 5-7 dage. Vi pakker selvfølgelig malerierne godt ind, så de ikke tager skade i transporten.

De største malerier kører vi selv ud og afleverer direkte til dig. Ca. en gang i måneden kører vi rundt i hele landet og afleverer solgte og udlejede malerier.

Det er naturligvis også muligt at afhente malerierne hos os i Holstebro.

Ved skade på maleri

Hvis det pågældende maleri(er) bliver beskadiget i lejeperioden er du forpligtet til økonomisk at erstatte skaden afhængig af dens omfang. Last Touch bestemmer erstat­ningens størrelse på baggrund af en ny prisvurdering.

Er skaden sket i transporten, skal du naturligvis ikke betale noget.

Ejerskab

Når du lejer malerier har Last Touch stadig det fulde ejerskab over de pågældende malerier.