Malerier

Pris
Bredde
Højde

Viser 1–100 af 726 resultater

Køb eller lej billige malerier online

I vores online galleri finder du kunst og malerier til salg i mange forskellige størrelser og stilarter. Vi har både danske kunstnere og kinesiske kunstnere, som maler street art malerierabstrakte maleriermalerier med kvindelige motiver og mange andre stilarter. Browse rundt og vi garantere du finder noget der falder i din smag.

Vi er et online galleri og har derfor ingen fysisk adresse – Dog har vi showroom/lager i Holstebro, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi. Derudover kører vi flere gange om måneden afsted med malerier til blandt andet københavn. Skriv til os, og vi kan helt sikkert finde ud af, at vise jer nogle billeder.

Som galleri, opkøber vi store mængder kunst af gangen og kan derfor presse priserne helt i bund, du kan for eksempel leje et stort flot malerie til kun 125,- om måneden! Vi samarbejder hele tiden med udenlandske såvel som danske kunstnere omkring nye malerier, så vi kan tilbyde lige præcis det maleri du, som kunde ønsker dig.

Stort udvalg af moderne malerier til billige priser

Her på Last Touch dk bestræber vi os hele tiden på at tilbyde et stort udvalg af moderne malerier og kunst til billige priser. Da vi startede firmaet, syntes vi, der manglede et online galleri, som havde et stort udvalg af forskellige stilarter og samtidig solgte malerier til fornuftige priser. Typisk fandt vi gallerier, som enten havde et meget snævert udvalg eller også var utrolig dyre.

Derfor rejste vi til Kina og fandt nogle dygtige kunstnere, som lavede rigtig flotte værker. Disse er nu til salg og udleje her i online galleriet.

Privat og erhverv

Vi samarbejder også med en masse erhvervskunder, så hvis du sidder og har ansvaret for et kontor, både små og store, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ved, hvilken kunst der virker hos diverse virksomheder. Ingen ordre er for lille, eller for stor for os.

Vælg den genre af malerier der passer dig

Vi har et hav af forskellige malerier, som alle har sin berettigelse i et dansk hjem. Nedenfor kan du se vores kategorier af kunst, og se hvilket der muligvis kunne passe til dig.

Abstrakte

Abstrakte malerier er helt klart der, hvor vi har mest kunst. Det er her vores fokus ligger, og her vi har kunstnere der virkelig udfolder sig på den abstrakte måde. Abstrakt kunst gør sig godt i mange danske hjem, da det giver noget kant, men også samtidig leder op til, at ejeren selv kan danne sine egne meninger om maleriet.

Kvindelige motiver

Med kvindelige motiver, får du malerier hvor det kvindelige virkelig er i fokus. Der er enten malet af egen fantasi eller på baggrund af en model.

Street art

Street art er også en anden populær genre, hvor grafitti kunsten fra gaden kommer til udtryk på et lille lærred. Den adskiller sig dog fra grafitti kunsten ved at være malet med pensler og maling i stedet for spray, som man kender fra gaden. Det giver nogle meget karakteristiske penselstrøg, som er en anelse specielle.

Naturmalerier

Naturmalerier tager især udgangspunkt i naturens mange beskaffenheder. Hvad enten det er bjerglandskaber, havet, skove, floder, søer eller lignende. Få et smukt naturmaleri ind i dit hjem.

Kig gerne forbi

Malerier er ikke altid nemme at blive kloge på over nettet, så derfor invitere vi jer gerne ud at se malerierne enten Århus på følgende adresse. Der er åbent efter aftale

Aarhus
Brendstrupvej 90
8200 Aarhus N