Om Last Touch

Startet i 2007

Last Touch startede officielt i juli 2007, men ideen bag virksomheden opstod nærmere som følge af de foregående års arbejdsophold og rejser i Asien, hvor vi fik øjnene op for et uforløst kunstnerisk potentiale, der bare ventede på at blive realiseret. I dag er vi et online galleri, der har et af Danmarks største udvalg af unikke malerier.

Vores sortiment

Hos Last Touch tager vi på årlige ind- og udlandsrejser for at finde interessante kunstnere. I den henseende specialiserer vi os i at finde up-coming kunstnere, som vi gerne køber hele kollektioner af. Det gør vi både for at skabe økonomisk råderum til kunstnerne selv, der muliggør deres kreative og kunstneriske udfoldelse, men også for at kunne tilbyde vores kunder flotte og unikke malerier til gode priser ved både leje og køb.

Vores fokus – Unik kunst til gode priser

Ligesom en persons påklædning fortæller meget om personen selv, så fortæller et hjems udsmykning også meget om personen der bor i hjemmet. Og ligesom man ikke behøves at bruge en formue på sit klædeskab, for at skabe et flot og personligt udtryk, så behøver et hjems udsmykning heller ikke koste en formue, for at kunne give et flot og personligt udtryk. Hos Last Touch arbejder vi netop ud fra princippet; at vores sortiment skal bestå af unikke værker i høj kvalitet, der er lavet af professionelle kunstnere, men som stadig er til skarpe priser.

Kunden i fokus – Fleksibilitet og imødekommenhed

Når man skal investere i kunst kan det være svært at vurdere, hvad der passer til sit hjem. Og da vi er et online galleri er det et aspekt vi er fuldt ud opmærksomme på. Vi tilbyder derfor som noget helt særligt to måneders fuld fortrydelsesret, da vi ønsker at imødekomme vores kunder bedst muligt. Derudover samarbejder vi med flere indretningsarkitekter, hvorfor vi både tilbyder private og virksomheder assistance til at vælge malerier og til at indrette hjemmet eller virksomheden.

Kunst til Virksomheder

Hos Last Touch specialiserer vi os ikke kun i unik kunst kreeret af up-coming kunstnere, men også i handel og samarbejde med virksomheder. Se mere her.

Hvorfor Last Touch?

➤ Unik kunst til skarpe priser
➤ Gratis fragt i Danmark
➤ 2 mdr. fortrydelsesret
➤ Billige lejeaftaler
– Ingen bindingsperiode
– Mulighed for løbende udskiftning

Showroom

Vi har et lager og showroom i Aarhus N. Her er kunder altid velkomne til at kigge forbi efter aftale.