Leasing af kunst malerier

Få lavet en leasingaftale med Danmarks bedste galleri

Leasing af malerier hos Galleri Last Touch kan fås til priser mellem 50 kr. og 125 kr./mdr. inkl. moms. Prisen inkluderer også fri fragt.

Vi har fundet ud af, at vores malerier sælger allerbedst, når de kommer ud på væggene hos virksomheder og i private hjem – derfor er vores leasingpriser meget fordelagtige.

Leasing af kunst uden binding

Alle malerier i vores leasingaftaler kan opsiges fra dag til dag – det eneste, der skal betales, er løbende måned.

Og husk også at flere og flere private laver en aftale med os om leasing af malerier og kunst. Last Touch har malerier hængende hos rigtig mange private kunder i hele Danmark.

Da vi udviklede konceptet, var tanken, at vores leasingaftaler især skulle henvende sig til virksomheder, men familien Danmark har faktisk taget imod denne mulighed for løbende udskiftning af kunst med kyshånd – og det er vi hos Last Touch rigtig glade for.

Skræddersyet koncept med leasing af kunst til virksomheder

Hos Last Touch har virksomheder også taget utroligt godt imod os. Vi har flere helt store virksomheder og mange mindre kontorer, som har alt mellem 5-50+ stk. malerier hængende på deres vægge. Vores dygtige indretningsarkitekter vil altid gerne kigge forbi til et uforpligtende tilbud – både til de mindre og større ønsker om leasing af malerier.

Sådan kommer du videre

Se hele vores online galleri

eller

Kontakt os nu

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.