Leje af malerier

Leje af malerier hos Galleri Last Touch kan fås til priser mellem 50 kr. og 125 kr./mdr. inkl. moms. Vi tager et gebyr på 500 kroner for fragt. Du kan også afhente gratis i Århus.

Vi har fundet ud af, at vores malerier sælger allerbedst, når de kommer ud på væggene hos virksomheder og i private hjem – derfor er vores lejepriser meget fordelagtige.

Ingen binding

Lejer du et maleri,  kan det opsiges fra dag til dag – det eneste, der skal betales, er løbende måned. Vi tager dog et gebyr på 500 kroner for levering og afhentning af malerier. Du kan også selv afhente eller aflevere på vores adresse i Århus eller sende med fragt. Afleverer du selv, er du ansvarlig for at maleriet leveres i ordentlig stand.

Da vi udviklede konceptet, var tanken, at vores leasingaftaler især skulle henvende sig til virksomheder, men familien Danmark har faktisk taget imod denne mulighed for løbende udskiftning af kunst med kyshånd – og det er vi hos Last Touch rigtig glade for.

Skræddersyet koncept med leasing af kunst til virksomheder

Hos Last Touch har virksomheder også taget utroligt godt imod os. Vi har flere helt store virksomheder og mange mindre kontorer, som har alt mellem 5-50+ stk. malerier hængende på deres vægge. Vores dygtige indretningsarkitekter vil altid gerne kigge forbi til et uforpligtende tilbud – både til de mindre og større ønsker om leasing af malerier.