Store malerier - Abstrakte moderne og billige

Stort udvalg af store malerier fra diverse internationale og danske kunstnere. Som noget helt ekstraordinært kan du også leje dine malerier hos Last Touch samt få leveret ganske gratis direkte til hjemmet.

De meget populære store malerier

Vi køber flere og flere store malerier hjem til vores online galleri: Last Touch. Vi oplever en enorm efterspørgsel på malerier i størrelserne 150×150 cm. og 200×150 cm. Ofte har folk en stor hvid væg i stuen, som gerne skal prydes med farverig kunst – her er de store malerier meget velegnet.

Er du også er interesseret i store malerier, så kig især i vores Street Art serie eller de abstrakte malerier. Det er ofte mest oplagt at eksponere den farverige og kontrastfulde street art i store størrelser. Abstrakte malerier kan også være utrolig flotte og farverige, og når det bliver så abstrakt, kan man virkelig danne sine egne tanker og vurderinger af, hvad maleriet skal forestille. Dette giver sig især til udtryk ved store malerier.

Kig rundt på shoppen og se vores utrolig flotte store malerier. Det er virkelig kunst på et stort lærred. Du kan også se et udsnit af den flotte kunst nederst på siden.

Billigt maleri hængende på væggen

Køb store malerier på Last Touch

Store malerier er utrolig efterspurgte og det er her vi sælger langt største delen af vores malerier. Det er også grunden til, at vi får flere og flere store malerier ind, som kan være med til at pryde din stue. Det er især i stilarterne street art og abstrakt, at de store malerier vinder ind. Dette gør de især, da man virkelig får noget ud af et stort stort farverigt stykke kunst, når det hænger på væggen i 200 centimeters bredde. Dette kommer især til udtryk her hos Last Touch, hvor alle malerier er unikke. Her kan du virkelig skille din stue, eller hvor du nu vælger at hænge maleriet, ud fra mængden. Et stort maleri kræver selvfølgelig utrolig meget plads, men har du så også det og finder du et maleri her på siden, der passer ind i din indretning, så får du et maleri alle vil drages til, så snart de træder ind i rummet.

Vi samarbejder med diverse udenlandske og danske kunstnere om, at få flere og flere store malerier til galleriet. Er der noget du mangler eller finder du kunstnere, der skal have en chance for at sælge sin kunst, så kontakt os endelig.

Behøver alle store malerier?

Det kommer selvfølgelig helt an på væggene i din bolig, om et stort maleri passer. Der er dog ikke mange hjem, hvor et stort maleri på minimum 150 cm ikke pryder og tager noget fokus. Derfor er det også vigtigt, at det maleri eller de malerier du vælger, at have hængende et centralt sted i hjemmet, også er et du kan lide og kan stå inde for. Her kan de mindre malerier, godt have nogle andre motiver og træde lidt i baggrunden.

Er du i tvivl om du skal have store malerier hængende på dine vægge, så tøv endelig ikke med at kontakte os på telefonen eller mailen på post@lasttouch.dk, vi rådgiver hjertens gerne dig i indretningen af dit hjem. Vi har gjort det for mange ude n beregning og er noget vi går særdeles meget op i.

Hvordan levere i store malerier?

Vi levere selvfølgelig, som med alle andre malerier, ganske gratis. Dog kan vi ikke levere med GLS, når malerierne er over 100 cm i enten bredde eller højde. Disse malerier, kan GLS nemlig ikke håndtere.

Det betyder, at vi kører ud med malerierne selv og aflevere personligt. Leveringstiden på disse, afhænger lidt af, hvornår vi er i dit område, men det vil altid være inden for 14 dage fra du har bestilt. Vi ringer altid op efter bestillingen, hvis du ikke skriver noget i kommentarfeltet, for at aftale et leverings-tidspunkt. Lige gyldigt hvilket størrelse maleri du vælger, leveres det altid direkte til dit hjem.

Er det muligt at se de store malerier i et showroom?

Vi har ikke noget decideret showroom, men du er altid velkommen til at aftale en tid, hvor du kan komme og se på nogle af vores store malerier. Dette sker på Brendstrupvej 90. Dette skal dog aftales inden, det er altså ikke muligt bare at komme forbi, da vi ikke har nogen fysisk butik eller showroom for blandt andet at holde omkostningerne nede, så vi kan tilbyde de bedste priser til dig.

Vi har ingen faste åbningstider, men du kan som udgangspunkt se kunsten alle ugens dage, bare det aftales på forhånd.